ugrás a tartalomhoz

Domain szolgáltatások. Egyszerűen, gyorsan, olcsón.

Domain ellenőrzés »

A domain ellenőrzés oldalon máris ellenőrizheted, hogy a regisztrálni kívánt domain név szabad-e. Ha szabad a domain akkor máris indíthatod a regisztrációt.

Leggyorsabb online ügyintézéshez jelentkezz be a Domdom.hu rendszerébe vagy ha még nincs hozzáférésed akkor hozz létre egyet.

Új domain regisztráció »

Gondolod, hogy bonyolult domaint regisztrálni? Nálunk nem!

Hozz létre nálunk egy felhasználói fiókot majd ellenőrizd a kívánt domain állapotát és azonnal indíthatod is a regisztrációt.

Domain átregisztrálás »

Szolgáltatásainkat már meglévő domainjeidhez is használhatod. Ehhez nincs egyéb dolgod, mint átregisztrálni hozzánk a domainjeidet.

Domain megújítás »

Lejárat előtt többször is értesítünk emailben, így ha már kaptál emlékeztetőt akkor itt pár kattintással meg tudod újítani.

Domain árak »

A legnépszerűbb domainek mind megtalálhatók kínálatunkban. Pl: .hu, .com, .eu stb.

Magyar, nemzetközi és egyes országok domain nevei mellett exotikus domaineket is találsz kínálatunkban.

Böngéssz kedvedre a teljes domain listánkból és vess egy pillantást időszakos vagy állandó akcióinkra. Meg fogsz lepődni!

Ingyenes szolgáltatások minden domainhez! »

  • DNS szerver megléte minden domain esetében feltétel. Nálunk ez jár a domain mellé és nincs díja. Mellé teljes domain kezelőfelület ahol a domain DNS beállításait teszés szerint módosíthatod. És nálunk a DNS frissül. Instant DNS.
  • Ingyen tárhely minden domainhez. Az ingyenes tárhelyen 50MB tárterületet adunk amin bőven elfér egy HTML honlap animációkkal, képekkel, letölthető dokumentumokkal.
  • Újonnan regisztrált vagy átregisztrált domaineddel nálunk máris levelezhetsz. Korlátlan* email alias hozható létre minden domainhez. (* a józan ész határain belül)

Domain információk, tudnivalók »

Ki regisztrálhat domain nevet? Hogyan zajlik egy domain regisztráció? Milyen adatokat szükségesek? Mennyi időbe telik egy domain regisztrációja? Ilyen és sok más hasonló kérdésre kaphatsz itt választ.

Nyomtatványok, dokumentumok »

Domainek regisztrációjához, átregisztrációhoz, lemondáshoz/átadáshoz, meghatalmazáshoz és egyéb kapcsolódó ügyintézéshez szükséges dokumentumok.