ugrás a tartalomhoz

Hol tudom az ingyenes email címeket létrehozni és beállítani?

Bejelentkezés után a "Saját domainek" menüpont alatt.

Milyen email cím jár a domdom.hu -nál regisztrált domainhez?

Minden nálunk regisztrált vagy hozzánk átregisztrált domainhez tetszőlegesen hozhatsz létre email címeket amiket egy már meglévő email fiókra kell irányítanod.

Ezek ún. email aliasok. Pl. van egy hidegviz.hu domained. A teszt.elek@hidegviz.hu email címet létrehozod és a már meglévő teszt.elek@gmail.com címre irányítod.

Csak új domainhez jár?

Nem, a hozzánk átregisztrált domainhez is.

Hogyan tudok emaileket fogadni és küldeni az ingyenes email címek esetén?

Mivel ezek az email címek átirányításhoz kötöttek, - tehát email fiók itt nem tartozik hozzá, - ezért a már meglévő email fiókodban fogod megkapni az ezekre címzett emaileket. Küldéshez szintén a meglévő email fiókodat kell használnod.

Példa Thunderbird levelező kliens használata esetében:

  1. Eszközök
  2. Postafiók beállításai (itt a meglévő fiókot kell kiválasztani)
  3. Személyazonosságok kezelése
  4. Következő email írásakor ki lehet választani az újonnan hozzáadott címet.

Fontos! Ennek a sikeressége a meglévő fiókod szolgáltatóján múlik.

Hogyan tudok saját egyedi email fiókokat igényelni?

Az ingyenes email cím használata nem minden esetben nyújt biztonságos megoldást emailezésre. A saját email fiókok használata minden esetben az ajánlott választás.

Saját email fiókokat is tudunk adni, ehhez azonban szükséged van egy előfizetésre, ami lehet hoszting csomag vagy egy éves honlap vagy webshop előfizetés is. Ehhez kérjük, válassz egy neked megfelelőt a Tárhely csomagok, árak, a Honlapkészítés vagy a Webshop készítés menüpontban!

Hány email aliast hozhatok létre a domainemhez?

Ezt jelenleg nem korlátozzuk. Illetve a józan ész határain belül és az Á.Sz.F.-ünket betartva használhatod.

Tényleg nem kell érte fizetni??

Tényleg. Csak a domain regisztrációért kell. Ez egy belépő lehetőség amit egy friss domainhez máris használhatsz. Ha azonban komolyan gondolod az emailezést, mindenképp érdemes a domainhez tárhelyet, email hosztingot vásárolni.

Fontos tudni, hogy az ingyenes szolgáltatásainkat teljes mértékben csak lehetőségként nyújtjuk, opcionálisan használhatók, saját felelősségre. Mindent megteszünk, hogy a szolgáltatást magas színvonalon nyújtsuk, de az igénybevételüket minden felhasználó saját felelősségére teszi. Az esetleges károkért (pl. spammelés, tiltólistára kerülés, elveszett emailek stb.) a felhasználó felel.