ugrás a tartalomhoz

Honlapkészítés

Honlap + domain + tárhely + email

Megújítottuk és megkönnyítettük a honlapkészítést

Szakmai okoskodások nélkül! Nálunk átlátható és magától értetődő minden.

Mindössze erre van szükséged a saját honlap készítéséhez:

Megújítottuk és megkönnyítettük a honlapkészítést
Kíváncsiság
Próbálj ki valami újat: megújítottuk a honlapépítést!
Sose volt ilyen egyszerű saját honlapot készíteni.
Nem kell hozzá semmilyen speciális tudás.
Itt egyszerű és magától értetődő minden.
Merészség
Ne várj senkire a honlapod miatt.
Itt azonnal hozzáláthatsz. Vágj bele bátran.
Meglepődve fogod tapasztalni, milyen könnyen megy.
Pár óra alatt kész is lehetsz.
Kreativitás
Keresd meg a honlapodhoz illő színeket.
Válaszd ki a legtalálóbb betűtípust.
Saját képeid hozzáadása mindössze egy kattintás.
Fogalmazd meg az üzenetedet és vidd fel a szöveget.

Amit ráadásként adunk a honlapodhoz:

Ingyen domain név, gondtalan tárhely, a legkedvezőbb árak!

Ingyen domain név!

Honlapodhoz kötelezően kell domain név is. Ha nincs még domained, regisztráld be gyorsan nálunk. Végződéstől függően akár percek alatt is megkapod a kívánt domaint. Ingyen is adunk domain nevet honlapodhoz ha a Honlap Plusz csomagot választod. Sőt, ebben az esetben teljes körű emailzést is adunk mellé. Így lesz teljes az online eszköztárad. A domain regisztrációk régi, tapasztalt szolgáltatói vagyunk. Több hivatalos akkreditációval rendelkezünk. Jó ha tudod, hogy nálunk mindig megbízható helyen lesznek a domainjeid.

Gondtalan tárhely

A honlapod előfizetése tartalmazza a tárhelyet is, azzal nem kell foglalkoznod többé. Stabil és villámgyors szervereinken tároljuk honlapodat. Folyamatosan készítünk biztonsági mentéseket. Nálunk gondtalan élete van minden honlapnak. A biztonságról is kiemelten gondoskodunk. Minden elkészült és élesített honlaphoz ingyenesen biztosítjuk az SSL tanúsítványt. Ezáltal honlapodat titkosított adatfolyamon látogathatják. Látogatóid bizalmát jelentősen erősíti a titkosítás megléte.

A legkedvezőbb árak

A honlapod értéket képvisel. Ahhoz, hogy magas minőségben nyújthassuk szolgáltatásunkat, előfizetési díjat számolunk fel. De csak a honlap élesítésekor kell fizeti. Ingyenesen kipróbálhatod bármikor a honlapépítőt.
Áraink átláthatóak, érthetőek. Ez számunkra nagyon fontos! Folyamatosan dolgozunk azon, hogy mindig alacsonyan tartsuk a honlap árainkat.

Ezeket automatikusan nyújtjuk, de fontos tudnod róluk:

Keresőbarát honlap

Keresőbarát honlapod lesz

A honlapépítőnk automatikusan előkészíti új honlapodat arra, hogy az megjelenjen a keresőkben. SEO varázslóval segítünk abban is, hogy a tartalmat úgy alakíthasd, ahogyan azt a keresők szeretik. Szöveget írni könnyebb mint hinnéd. Ne feledd, hogy csak azokra a szavakra fognak megtalálni a látogatók amit bele is írtál a honlapod szövegébe.

Keresőbarát honlap
Reszponzív, mobilbarát honlap

Reszponzív, mobilbarát honlapot kapsz

Ez azt jelenti, hogy illeszkedni fog a megjelenése a látogatód eszközéhez. Legyen az mobiltelefon, tablet vagy asztali gép, mindeniken megfelelően fog megjelenni.
A reszponzív honlap fő előnye, hogy jó első benyomást kelt a látogatóban, növeli az online jelenléted sikerét.

Mobilbarát honlap
Keresőbarát honlap

Közösségi élet

Pár kattintással készítheted el a honlapodon a Facebook oldalad dobozát. Hozzáadhatod a megosztást és a like lehetőségét is.
De az összes többi szociális hálót is ugyanolyan könnyen beépítheted, legyen az Google+, Twitter, Instagram stb.
Osztozz barátaiddal és ismerőseiddel az újonnan elkészült honlapod örömében.

Közösségi hálóra hangolva
Reszponzív, mobilbarát honlap

Bővíthető további lehetőségekkel

Sok sok további bővítési lehetőség rejt még a honlapépítőnk. Ha elsőre még nem is kell sok funkció, jó ha tudod, hogy bármikor kiegészítheted, bővítheted a honlapod lehetőségeit.
A többnyelvű honlap, egy blog vagy hírfolyam - mind olyan lehetőségek amire bármikor szükséged lehet ha terjeszkedni szeretnél. De elkészíthetsz egy webshopot is amit rugalmasan, bármelyik oldalon meg tudsz jeleníteni a honlapodon, tetszés szerinti kategóriákra szűrve. Létrehozhatsz hasznos űrlapokat, mint a kapcsolatfelvétel és foglalási lehetőségekkel is bővítheted. De teljesen egyedi űrlapokat is összerakhatsz.

Bővíthető honlap