ugrás a tartalomhoz
Tárhely és email hoszting szolgáltatás

Tárhely hoszting szolgáltatásunk gyorsan használatba vehető és egyszerűen beállítható. Kezdő honlapépítőknek és profi webes szakembereknek egyaránt ajánljuk.

Technikai sallangoktól mentesen a segítőkész ügyfélszolgálatra helyezzük a hangsúlyt.

Webtárhely

Honlap, webáruház, blog és egyéb webes megjelenés esetén is fontos, hogy gyorsan és megbízhatóan legyen elérhető a kínált tartalom.

Könnyen elérhető, egyszerűen kezelhető tárhely szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk akik színvonalas kiszolgálást szeretnének nyújtani saját látogatóiknak.

Webtárhely szolgáltatásunkat osztott erőforrású környezetben optimális körülmények között biztosítjuk. Megbízhatóan használható a különböző internetes alkalmazások kiszolgálására, futtatására. Szervereink teljesítményét folyamatosan monitorozzuk és igazítjuk az elvárt teljesítményhez és rendelkezésre álláshoz.

Email fiókok bérlése

Megkönnyítjük a választást: email fiókok bérléséhez is ugyanazokból a tárhely csomagjainkból választhatod ki a neked tetszőt. A választott tárhely csomagot teljes egészében használhatod kizárólag emailezésre is.

Egyszerűen létrehozhatod és kezelheted nálunk az email fiókjaidat. Mindezt egy letisztult és könnyen használható felületen.

Email szolgáltatásunkkal küldhetsz (SMTP) és fogadhatsz (IMAP, POP3) leveleket titkosított (SSL) adatfolyamon.

A nem kívánt emaileket (spam) a szervereink kiszűrik még mielőtt a fiókodba kerülnének. Az emailben terjedő vírusokkal pedig soha nem fogsz nálunk találkozni.