ugrás a tartalomhoz
Domain megújítás

Hogy biztosan a tied maradjon.

Bizonyosodj meg róla, hogy nem veszíted el a domainedet. Újítsd meg időben. Nálunk lehetőséged van több évre előre lefoglalni a domain neveket.

A fenntartás megerősítése egyszerűen megtehető bejelentkezés után. Az évek száma a nyilvántartók által központilag engedélyezett időtartamtól függ, például .com esetében akár 10 évre is lehetséges, a .hu esetében ezt évente kell megtenni.

Mi időben szólunk ha lejárna.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy időben értesülj egy lejáró domainedről. Háromszor értesítünk a domdom.hu-s fiókodhoz tartozó email címen: 2 hónappal, 1 hónappal és 7 nappal a lejárat előtt.

Automatikus domain megújítás

Nálunk lehetőséged van arra is, hogy gondtalanul, automatikusan megújítsd a lejáró domaineket. Ehhez arra van szükség, hogy pozitív egyenleggel rendelkezz és be is kapcsold a domain beállításaiban az automatikus megújítást. Ilyenkor a domained a lejárat előtt meg fog újulni, nincs vele semmi további tennivalód. Fontos azonban, hogy az egyenlegeden legyen mindig elegendő összeg ehhez! Ne felejts el gondoskodni a szükséges egyenlegről, még a domain lejárati napja (ún. fordulónap) előtt.

A megújítás nálunk pár kattintással meg is van. Ne késlekedj hanem újítsd meg időben. Hisz ahogy a "bölcs mondás" tartja:

"Egy elmulasztott domain megújítás felnőtt embereket is megríkathat."