ugrás a tartalomhoz

Opten

A domdom.hu -t üzemeltető Do Média Kft. az Opten cégminősítő "A" (az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője) tanúsítványát kapta meg, amivel Magyarországon csupán a cégek 8,36%-a rendelkezik!

Az OPTEN kockázati besorolása közgazdászok által elismert cégminősítési módszertanon alapul. A modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok használatával. A magyar piac sajátosságait és a legfrissebb pénzügyi adatok mellett a cégjegyzéki és a különböző pozitív-negatív információkat (pl. köztartozásmentes adózó, végrehajtás) is figyelembe véve alkalmazzák.

Az OPTEN csak a kimagaslóan teljesítő cégeket jelöli "A" minősítéssel, kifejezve, hogy domdom.hu -t üzemeltető Do Média Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Büszkék vagyunk rá, mert "A" minősítéssel a magyar vállalkozásoknak csak a 8,36% rendelkezik.

Köszönjük az elismerést és a kedvező minősítést!

Elismerés: 'A' minősítést kapott a domdom.hu az Opten cégminősítőtől

Az OPTEN tanúsítványról, minősítésről

Az OPTEN több mint 25 éve meghatározó szereplője az üzleti kockázatelemzésnek. A 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég mára a céginformatikai piac megkerülhetetlen szereplője.

Céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A teljes magyar pénzintézeti szektor a Kapcsolati Háló szolgáltatását veszi igénybe kockázatelemzéseihez. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva.