ugrás a tartalomhoz

Bisnode

A domdom.hu -t üzemeltető Do Média Kft. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg. Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik ezzel!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a domdom.hu -t üzemeltető Do Média Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. A minősítésünk alapján a Do Média Kft. azon magyar cégek közé tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

A Bisnode "AA" a minősítése azt jelzi, hogy a domdom.hu -val az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk a domdom.hu építésében.

Fontos tudni, hogy a vállalkozások minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt. Arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg az Do Média Kft-t a piacon.

A Bisnode minősítés nemcsak a domdom.hu jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja. A minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. Büszkén állíthatjuk, hogy a domdom.hu -t üzemeltető Do Média Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak!

Köszönjük a rendkívül kedvező minősítést és elismerést!

Elismerés: 'AA' minősítést kapott a domdom.hu a Bisnode nemzetközi cégminősítőtől2021-ben is 'AA' minősítést kapott a domdom.hu a Bisnode nemzetközi cégminősítőtől

A Bisnode tanúsítványról, minősítésről

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil.

Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

  • A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai.
  • A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek.
  • A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait.
  • A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.
  • A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.