ugrás a tartalomhoz
Új regisztráció 1 évre:330 790 Ft
Hosszabbítás 1 évre:330 790 Ft
Átregisztrálás (1 éves megújítást is tartalmaz):330 790 Ft
Tulajdonosváltás adminisztrációs költsége:5 490 Ft
Új regisztráció:1 - 10 évre
Megújítható:9 évre
Törlés előtti parkolásból való visszavétel díja (RGP):52 190 Ft
Minimum karakterek száma:2
Maximum karakterek száma:63
Új .tickets domain regisztrációjának időtartama: előfeltételek * teljesültével azonnali
Átregisztrálás lehetséges a .tickets domain domaineknél:igen
AUTH kód szükséges az átregisztráláshoz:igen
A végződés támogatja a zárolást (LOCK):igen
Speciális karakterek (IDN) lehetségesek a domain névben:igen
Lejárat után még hosszabbítható:30 napig

* előfeltételek: helyesen megadott adatok, jogi felelősségvállalási nyilatkozatok elfogadása, rendelés díjának jóváírása.

Speciális szabályok a .TICKETS domain esetében

A .tickets egy általános legfelsőbb szintű domain (gTLD).

Mindenki számára nyitott, de a központi nyilvántartó vizsgálja a kért domain névre vonatkozó elsőbbségi jogosultságot.

A regisztrálási kérelmek az alábbiak szerint kerülnek rangsorolásra:
- "Standard Track Processing": a regisztrációs kérelem "pending create" állapotban van, ekkor 30 napos közzétételre kerül a következő címen: http://check.tickets
Ezen meghirdetési időszak alatt harmadik fél, akiknek joga van a megnevezett domain névre, benyújthatja igényét a domain névre vonatkozóan, és ha a nyilvántartó úgy ítéli meg, hogy jogosult a domainre, nem kerül delegálásra az igénylő részére. Abban az esetben, ha a harmadik fél a hirdetési időszak vége előtt kérelmet nyújt be, de nem tudja bemutatni a jogosultságát igazoló dokumentumokat a megadott határidőn belül, a regisztrációs kérelmet elutasítja a nyilvántartó és a domain név az első olyan harmadik fél számára kerül kiosztásra, aki igazolni tudja jogosultságát. Ha a nyilvántartó visszautasítja a kérelmet, az eljárási díjak semmilyen esetben sem téríthetők vissza.
- "Fast Track Processing": lehetővé teszi a hirdetési idő (30 nap) kikerülését. Ennek az eljárásnak a kéréséről tájékoztatni kell a nyilvántartót, és a regisztráció elindításától számított 5 munkanapon belül be kell nyújtania azokat a dokumentumokat, amelyek igazolják a domain használatához fűződő jogosultságot.
A nyilvántartó által elfogadott elsőbbségi jogok a következők:
- országos vagy regionálisan bejegyzett védjegy, amely a jegyek, illetve a jegyek vagy szolgáltatások tekintetében lajstromozott,
- olyan név vagy egyéb kifejezés, amelyet a kereskedelemben használnak a jegyek megkülönböztetésére vagy egy vállalkozás áruinak vagy szolgáltatásainak egy másik terméktől vagy szolgáltatástól való megkülönböztetésére.