ugrás a tartalomhoz
7 meglepő érv a saját weboldal mellett

Mégis mit remélünk a weboldalunktól ha csak azért van, mert mindenkinek van... Túl sok kiaknázatlan lehetőség rejlik még a saját weboldalunkban ahhoz, hogy ne vegyük komolyan. Íme néhány meglepő érv amire kevesen gondolnak ha szóba jön a saját weboldal készítése.

A saját weboldal megléte növeli hitelességünket

Saját weboldal hiányában a potenciális ügyfelek a konkurenciát fogják választani. A vállalkozásod termékeit vagy szolgáltatásait először Google segítségével próbálják megtalálni. Ha nem jelensz meg a találatokban, vállalkozásod hitelessége jelentősen csökken. Készítsd el a saját weboldalad, jelenj meg vele a Google-ben és máris sokat javítottál a vállalkozásod megítélésén.

Könnyebben ajánlanak egymásnak ügyfeleink ha elégedettek weboldalunkkal

Az ajánlások jelentik az egyik legjobb módját az új ügyfelek szerzésének a kisebb vállalkozások számára. A hiteles és bizalomgerjesztő weboldal csodát tud tenni ilyen téren. Az elégedett ügyfelek bátran adják tovább a pozitív tapasztalatukat.

Az első benyomás garantáltan pozitív lesz ha gyorsan megtalálják weboldalunkat

Az első benyomás fontossága itt is érvényesül. A weblapod az első felület ami alapján megítélnek az ügyfeleid. Ez alapján dől el, hogy továbblépve fognak-e rendelni is tőled, vagy meglátogatják-e a boltodat, éttermedet vagy irodádat. Egy profi weblap tükrözi fogja vállalkozásod profizmusát, bizalmat gerjeszt.

A weboldal mint online brosúra vagy katalógus

Nyomtatott katalógusokra, brosúrákra rengeteg költenek a vállalkozások. De ha készítesz saját weboldalt, ezt az összeget akár teljes egészében megspórolhatod! Minden tudnivalót vállalkozásodról, termékeidről vagy szolgáltatásodról megtalálnak az ügyfeleid a weblapodon. Mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb a weboldalad erre a célra.

A folyamatos (24/7) jelenlét biztosított egy weboldal segítségével

Úgy a meglévő mint potenciális ügyfelek számára a weboldal folyamatosan elérhető. Bármikor átnézhetik a termékek vagy a szolgáltatások leírásait, tudnivalóit, így soha nincs záróra. Akár rendelést is leadhatnak ha webshop is tartozik a weboldalhoz. Zsúfolt életvitelünk tekintetében ez egy nagyszerű folyamatos értékesítési lehetőség.

A saját weboldal egy értékes interaktív reklámfelület

Azáltal, hogy interaktívan használják a weboldaladat, a látogatók időt és energiát fektetnek abba, hogy megkeresség rajta azokat az információkat amikre kíváncsiak. Az interaktivitás növeli a bizalmat, így sokkal nagyobb eséllyel válik ügyféllé vagy vevővé a látogatód.

Weboldalad segítségével értékes időt spórolhatsz meg

Mennyi időt fordítasz ugyanolyan ügyfél kérdések megválaszolására? Hogyan tudnád megállítani a véget nem érő ismétlődő kérdéseket? Bár lehet, hogy ez soha nem ér véget, de van remény arra, hogy visszaszerezz valamennyit ebből az idődből. Weboldalara kitehetsz olyan tartalmat amiben megválaszolod a gyakori kérdéseket. Így a vevőid tulajdonképpen kiszolgálják magukat információszerzés terén. Illetve ha netán nem találták meg amit kerestek, elég lesz emailben átküldeni a választ tartalmazó weboldal elérhetőségét.