ugrás a tartalomhoz
Ezzel a trükkel gyorsan feldobhatod honlapodat. Te milyen színeket használsz?

A színek helyes megválasztása vállalkozásod arculatához az egyik legfontosabb marketing döntés. Ugyanez igaz a honlap készítésekor is. Segítünk kiválasztani a legütősebb palettát a céljaid eléréséhez.

Weboldalad színe sok mindent elárul rólad

Tudtad, hogy a vásárlók 85%-át a színek befolyásolják, hogy egy adott terméket megvesznek, vagy sem? Meglepő, ugye? De igaz. Egy igényes webdesign csodákra képes. Minden színnek üzenete van. Hogy milyen, azzal a pszichológia külön ága foglalkozik. De ne aggódj, nem kell pszichológusnak lenned, hogy tökéletes színeket választhass weboldal készítésekor. Ezért vagyunk itt mi, hogy segítsünk gyorsan, helyes döntést hozni. Összeválogattuk a leggyakoribb színeket és az általuk hordozott üzenetet.

Te mit szeretnél üzenni a honlapod színével?

Íme a leggyakoribb képzettársítások az egyes színekhez:

  • Piros: energia, felszabadultság, tettrekészség
  • Sárga: jókedv, fiatalság, optimizmus.
  • Kék: megbízhatóság, nyugalom, biztonság.
  • Zöld: egészség, természet, béke.
  • Narancssárga: a barátságos piros, fiatalos, cselekvésre buzdít.
  • Lila: kreativitás, bölcsesség.
  • Fekete: a luxus színe, erőt, eleganciát sugároz.
  • Fehér: megbízhatóság, tisztaság, fény.

Így válassz színeket a weboldaladra

Határozd meg, mit szeretnél leginkább honlapod látogatói felé sugározni. Ehhez illeszkedő honlapszínt válassz dominánsnak. Emellett több színt is használhatsz a weboldaladon. Döntsd el, mi illik legjobban weblapod és vállalkozásod üzenetéhez és arculatához.

Nálunk az igényes design minden honlaphoz alapfelszereltség

A domdom honlapszerkesztőjével megspóroljuk neked a legnehezebb lépést, a színpaletta kiválasztását. Ha már tudod, milyen színeket szeretnél használni, könnyen kiválaszthatod a szerkesztő menüjében a megfelelő színsémát. Minden előre elkészített honlap témánkhoz átgondolt, esztétikus színpalettákat kínálunk, hogy a weblapod mindig tökéletes harmóniát mutasson. Szépségszalonod van? Válaszd a 'Retreat' témát a 'Los Angeles' színpaletta csajos színeivel! Autószerelő vagy? Válassz weblapodhoz a kék, fehér és fekete színek között! Például a 'Toolmaster' honlap téma 'Garage' színsémáját! Variáld kedvedre a palettákat, kísérletezz, tesztelj, változtass bármikor!