ugrás a tartalomhoz
Honlapkészítés kezdőknek

Mennyire vehető komolyan egy vállalkozás ha nincs honlapja? Minden lelkes, de komoly vállalkozónak létszükséglet a gyors és profi internetes megjelenés. Ugyanakkor épp a kezdő kisvállalkozó az aki megfontoltan bánik az induló tőkével, induláskor minden pénz számít. Hogyan lehet úgy építeni honlapot, hogy ne kerüljön sokba, profizmust sugalljon és lehetőleg gyorsan el is készüljön?

Honlapkészítés a felhasználók szemszögéből

Milyen benyomást kelt látogatóinkban a honlapunk? Már a legelején eldől, hogy érdeklődő válik-e a látogatónkból, netán vevő. Ehhez azonban nagyon fontos, hogy azonnal, lehetőleg minél gyorsabban megkapja azt az információt amiért honlapunkat meglátogatta. Egy jól használható honlap fő ismérve, hogy legfeljebb három kattintásból elérhető az az információt amiért ide jött a látogató.

Honlapkészítés kezdőknek


A honlapkészítés fő irányelve: a tartalom mindenek felett

A grafikai tervezés, a honlap látványa, vizuális szervezése főként abban segít, hogy kihangsúlyozza, kiemelje azt amit fontosnak tartunk közölni. A grafikai tervezés sokkal nagyobb vonzerővel bír mint amennyire fontos a honlapok elkészítésében. Tévedés azt hinni, hogy azért látogatják meg honlapunkat, mert el vannak ragadtatva a látványától. Nagyon ritkán igaz ez. Ne essünk ebbe a csapdába! Fontos a látvány, az igényes tálalása az információknak. De a józan honlapkészítő tudja, hogy mindig, minden esetben, első sorban információért látogatják honlapunkat. A fő szabály: a tartalom mindenek felett!

Honlaptervezés - A honlapkészítés folyamatának első és legfontosabb lépése

Mi a honlapunk célja? Meg kell tudnunk határozni a közölni kívánt üzenetünket. A honlap tervezésekor érdemes összeállítani egy honlaptérképet, egy világos struktúrát. Majd minden weboldalhoz pedig egy rövid, tömör leírást adni. A honlapkészítés során a tervezés nagyon fontos, soha ne hagyjuk ki ezt a lépést.

Kinek készül a honlap? Ismernünk kell potenciális látogatóinkat. A látogató szemszögéből nézni a honlapunk megjelenését, felépítését, a honlapunk használhatóságát - ez is a honlapkészítés első lépéseihez kell tartozzon.

Honlapkészítés kezdőknek


Költséghatékonyság - Honlapkészítés olcsón és okosan

Hogyan lehet úgy egy új honlapot készíteni, hogy ne költsünk rá egy vagyont épp akkor amikor még csak indul a vállalkozásunk? Alacsonyan lehet tartani egy honlap induló költségeit? Velünk könnyen megoldható ez, hiszen nincs induló költség! Honlapkészítő rendszerünk minden olyan funkciót tartalmaz amivel honlapkészítői ismeretek nélkül is fel lehet építeni egy profi weboldalakat. Igen, ez az olcsó honlapkészítés nagy titka: magadnak építed meg. Ráadásul nálunk szabadon és kötöttségek nélkül, ingyen kipróbálható a honlapkészítés. Így hát arra bíztatunk, hogy bátran vágj bele!

Gyors honlapkészítés - Az azonnali online megjelenés előnyei

Akár néhány óra alatt is lehet működő honlapod! Gondolj bele, hogy mennyit kellene várnod ha megbíznál valakit, hogy készítse el neked. Van időd sokat várni? Az internet világa nem erről szól, itt a sebesség az első.

Ismerjük azt az érzést is, hogy ugyan jól dolgozott az akit megbíztunk, de valahogy mégsem ilyennek szeretnénk a saját honlapunkat. Most már láthatod, hogy ha magad készíted el honlapodat, nem csak gyorsan meglesz, hanem épp olyan lesz amilyennek te szeretnéd.

Honlapkészítés kezdőknek