ugrás a tartalomhoz
Így használják ki a profik a közösségi médiát a honlapjukon

Fent vagy Facebookon? Ismered a Twittert? És az Instagramot? Szeretnéd felpörgetni a weboldalad forgalmát? Használd okosan a közösségi oldalaidat és növeld meg a honlapod látogatottságát! Nem kell hozzá social media gurunak lenned. Megmutatjuk, hogyan tudod néhány egyszerű lépéssel összekötni ezeket az eszközöket.

Miért hasznos a közösségi média használata a honlapodon?

Rengeteg okot fel tudnánk sorolni, de nem szeretnénk túlbonyolítani a dolgot, ezért csak a legfontosabbakat szedtük össze:

 • Interaktív weboldalad lesz
  A honlapod látogatói több időt tölthetnek az oldaladon, ha lehetőségük van különböző social média felületeken véleményt nyilvánítani, lájkolni, beszélgetésbe elegyedni veled, vagy egymással.
 • Honlapod megbízható benyomást kelt
  Minél több hasznos link és működő közösségi média érhető el a weboldaladról, a látogatók annál biztosabbak lehetnek benne, hogy átgondolt, komoly, jól működő oldalt és vállalkozást üzemeltetsz.
 • Megnövelheted a követőid számát
  Ha a honlapodon is feltünteted a Facebook oldalad vagy Youtube csatornád linkjét, nagyobb eséllyel gyűjtesz be lájkokat és akár követőket is, akik ezek nélkül a linkek nélkül, talán meg sem találták volna a közösségi oldalakon működtetett profilodat.

Hogyan kösd össze okosan a weboldaladat a social média profiljaiddal?

A domdom honlapszerkesztőjét úgy készítettük el, hogy a nálunk készített honlapokhoz gyorsan és egyszerűen hozzáadhasd a közösségi médiákon működtetett profiljaidat. Hozzáadhatsz Facebook, Twitter, Flickr, Instagram, LinkedIn, Pinterest és Tumblr linkeket, de akár olyan videószolgáltató oldalakra is linkelhetsz, mint a Vimeo vagy a Youtube.

Így adj közösségi média linket a honlapodhoz:

 1. A domdom honlapszerkesztőjében kattints az 'Új sáv beszúrása' gombra!
 2. Válaszd ki a 'Közösségi sávok' közül azt, amelyiket beillesztenéd. Vagy adj hozzá 'Disqus' vagy 'Facebook comment' sávot!
 3. Kattintás után már meg is jelenik a weboldaladon az új közösségi sáv. Ezután nyomd meg a sávhoz tartozó 'Beállítások' gombot és add meg a social media oldalad pontos címét!

+1 tipp a Facebook adta lehetőségek kimaxolására

Ha 'Facebook Like' sávot adsz az oldaladhoz, akkor a látogatóid anélkül dobhatnak neked lájkot vagy megosztást, hogy elnavigálnának az oldaladról a Facebook profiljukra.

Kész is vagy! Jöhetnek az újabb látogatók.