ugrás a tartalomhoz
Így indíts saját webshopot! Útmutató kezdőknek lépésről lépésre

Létezik még egyáltalán olyan értékesítő, akit meg kell győznünk a saját webshop előnyeiről? Csodálkoznánk rajta. Ha te mégis kételkedsz, vajon belevágj-e saját online webáruházad építésébe, vess egy pillantást az általunk összeszedett érvekre!

Egyre népszerűbb választás a saját webshop indítása

Az elmúlt években egyre több és több vállalkozás választotta az eCommerce, vagyis az online webáruház nyújtotta előnyöket. Különösen 2020 óta egy saját webshop elindítása a legjobb döntésnek bizonyult, hiszen az online vásárlások mennyisége jelentősen megugrott. Kényelmes ez a vásárlóknak, és praktikus neked is. Miért?

A legfontosabb érvek az online webáruház indítása mellett

 • Webshop indításával közelebb kerülhetsz az ügyfeleidhez
  Elérhetsz olyan vásárlókat, akik tőled távol élnek. Nem kell személyesen betérniük az üzletedbe. Sőt, üzlethelyiséget sem kell fenntartanod.
 • Online webáruházban bármikor lehet vásárolni
  0-24 –es nyitvatartási időd lehet, hiszen az interneten bármikor érkezhet megrendelés.
 • A webshop kényelem és biztonság a vevők számára
  Többféle fizetési és szállítási módot állíthatsz be, automatizáltan számlázhatsz, ami neked és a vásárlóidnak is megkönnyíti az életét

És mi a legjobb hír?

Hogy webshopot készíteni sokkal egyszerűbb, mint gondolnád! Nálunk csak néhány kattintás és már jöhetnek is a rendelések.

Mutatjuk, hogyan indíts el a webshopodat:

 1. Hozz létre egy új honlapot, vagy szerkeszd a már meglévő weboldaladat a domdom honlapszerkesztőjében!
 2. A szerkesztő fejlécében kattints a ’Webshop’ gombra. Máris megnyitottad az ablakot, amelyben minden beállítást elvégezhetsz az online áruházadhoz. Nevezd el, tölts fel termékeket, állíts be kategóriákat, szállítási és fizetési módokat…rengeteg lehetőség áll előtted, de ne aggódj! A szerkesztőt úgy készítettük el, hogy minden magától értetődően működjön, így nem fogsz elveszni a részletekben.
 3. Ha ezzel kész vagy, mentsd el a beállításokat és zárd be az ablakot. A honlapszerkesztőhöz visszatérve válaszd ki, hová szeretnéd elhelyezni a webshopodat. Kattints baloldalt az ’Új sáv beszúrása’ ikonra és a legördülő listában válaszd ki a ’Webshop’ sávot! Már kész is vagy!

Ezután már csak arra figyelj, hogy mentsd el és publikáld a frissen elkészült webáruházadat! Na ugye, hogy egyszerű?