ugrás a tartalomhoz
Innen szerezz lenyűgöző képeket a honlapodra! 5+1 ingyenes stock fotó oldal

Ha eddig azt hitted, hogy profi képeket találni a weboldaladra túl nagy feladat, akkor van egy jó hírünk. Te is egyszerűen válogathatsz gyönyörű és kifejező képek közül, hogy felhasználhasd őket a honlapodon. Ráadásul teljesen ingyen. Íme a trükk.

Ha már belefogtál a honlapod készítésébe, vagy még csak gondolkodsz a saját weboldalon, biztosan szép, éles, színes, kifejező képeket képzelsz el rajta. Ez igen helyes hozzáállás! Egy profi honlaphoz ma már elengedhetetlen az igényes vizuális megjelenés.

Honnan találok igényes képeket a weboldalamhoz?

Az egyik megoldás természetesen a saját fotók feltöltése. Ilyenkor nagyon figyelj arra, hogy a fotók minősége, felbontása, színei, mérete és hangulata a célnak megfelelő legyen.
Akiknek nem áll rendelkezésére profi fotós, azoknak jönnek jól a stock fotó szolgáltatások. A stock fotó oldalakon előre elkészült képek közül válogathatsz és felhasználhatod azokat a saját céljaidra. Azt azonban mindig tartsd szem előtt, hogy az elkészült fotók nem minden esetben ingyenesek, tehát nem használhatsz fel a honlapodhoz szabadon bármilyen fényképet, amit az interneten találsz. Mi összeszedtük neked a legjobb képadatbázisokat, ahol teljesen ingyen találhatsz minőségi fényképeket a weboldaladra.

A legjobb ingyenes stock fotó oldalak honlapod képeihez:

Pixabay: 2,2 millió ingyenes fotó a legkülönbözőbb témakörökben. Itt ingyenesen felhasználható videókat és dallamokat is találhatsz. És a legjobb? A domdom honlapszerkesztőjét közvetlenül összekötöttük a Pixabay képadatbázisával. Így még csak le sem kell töltened a képeket. Egyszerűen kattints a honlapszerkesztőben a kép cseréjére és válogass a teljes adatbázisból.
Unsplash: Több mint 300 000 magas felbontású, profi fotó.
Pexels: Válogatott, ingyenes fotók és videók.
Reshot: Tehetséges fiatal fotográfusok fényképgyűjteménye. Teljesen ingyenesen használható fotók a honlapodohz.
Flickr: Fényképmegosztó alkalmazás. Az ide feltöltött fotókat ingyenesen letöltheted és használhatod saját weboldaladon.
+1 Foodiesfeed: Ha éttermet vagy gasztroblogot üzemeltetsz, innen gyönyörű fotókat tölthetsz le a honlapodhoz ételekről, alapanyagokról, konyhákról és bármiről, ami főzéssel kapcsolatos.

Ennyi jó kép közül már csak győzd kiválasztani a kedvenceidet!