ugrás a tartalomhoz
Mindenki szeretne egy jó logót... Megoldva!

Sokat agyaltunk azon, hogy hogyan tudnánk egy frappáns választ adni a jó logó elkészítésének igényére. Mindezt a tőlünk megszokott módon: azaz gyorsan és flottul menjen a logókészítés. Jelentjük, elkészült a megoldás! Mostantól pillanatok alatt elkészíthetsz magadnak egy olyan logót ami teljesen megfelel minden követelménynek: igényes embléma hatás és válogatott fontok a jó tipográfiához. Ráadásul hagytunk teret a kreativitásodnak is, alakíthatsz rajta kedved szerint.

Hogyan készítsd el saját logódat?

1. Először is lépj be a domdom.hu -s fiókodba, a sajád honlapod szerkesztőjébe. Ha még nincs saját honlapod, akkor válassz ki egy hozzád illő kulcsrakész honlap-témát, nevezd el, majd a gyors belépést követően máris előtted a honlapépítőnk.

2. A honlapod fejlécében kattints rá az alapértelmezetten ott már meglévő logóra. A kattintásra megnyíló menüben válaszd a 'Logó készítőt'. Tádám, célba értél!

3. Kreatívkodj bátran! A logó felirat mezőben már láthatod a honlapod nevét. Ha más feliratot szeretnél a logón, akkor ezt írd át. Menj végig az ajánlott kreatív eszközökön: válassz emblémát, rendezd az emblémát és a szöveget, válassz a honlapod színsémájából színpárokat és cseréld a betűtípust ha szükségét látod. Katt a 'Mentés' gombra.
Kész!

Gratulálunk, elkészült a szuper új logód! Egyedi megjelenést, felismerhetőséget, jó benyomást fogsz kelteni vele a honlapod látogatóiban. Ne feledd: egy jó logó az alapja minden emlékezetes brandnek, arculatnak.