ugrás a tartalomhoz
Saját honlap informatikai tudás nélkül? Sima ügy!

Régóta gondolkodsz saját honlapod elindításán? Máris összeszorul a gyomrod, ahogy lelki szemeid előtt összetett kódok és programok jelennek meg? Akkor most lazíts, szépen! Eláruljuk, hogy ezek közül egyikhez sem kell értened, hogy saját weboldalt készíthess.

Tényleg nem kell hozzá semmiféle programozói ismeret?

Tényleg. A domdom honlapépítőjét azoknak fejlesztettük ki, akik tudják, mi a céljuk és ehhez könnyen és gyorsan szeretnék megépíteni saját weboldalukat. Ha honlapod szerkesztésekor nem szeretnél elveszni az informatika útvesztőjében, válaszd a domdom honlapszerkesztőjét!

Miért?

A honlapszerkesztő felületen minden kézre áll

Előre elkészített weboldal sablonjaink közül egyszerűen kiválaszthatod a hozzád legjobban illőt. A honlaptervező felületén jól látható és könnyen felismerhető ikonok jelzik a szerkesztési lehetőségeket. Kattints a felső sáv ikonjaira és változtass színsémát, betűtípust vagy válts másik témára. Átírnád a szöveget vagy lecserélnél egy képet? Klikkelj az adott elemre és máris megváltoztathatod a tartalmát. A plusz ikon megnyomásával pedig bármilyen új sávot hozzáadhatsz honlapod tervéhez. Meglátod, elég lesz a megérzéseidre hallgatnod és máris profi módon fogod használni a honlapszerkesztőnket.

Interaktív segédletek a weboldal szerkesztéséhez

Ha az a típus vagy, aki szeret előre tájékozódni, vagy szeretnél minden profi honlapszerkesztési lehetőséget megismerni, akkor az interaktív oktató oldalunkat neked ajánljuk. Kezdheted az elejéről vagy kiválaszthatsz haladó témaköröket. Segédletünk interaktív, így unalmas szövegek helyett lényegre törő útmutatást és élesben kipróbálható gyakorlatokat kapsz a honlapépítő használatához.

Minden egy helyen a saját honlap indításához

A gyorsan és könnyen használható honlapépítő a legfontosabb saját weboldalad készítéséhez. Ennyivel azonban nem értük be és úgy gondoltuk, legjobb, ha mindent egy helyen tudsz intézni a honlapodhoz.

Mit adunk még a honlapépítőnk mellé?

  • Honlapszerkesztőnket összekötöttük egy ingyenes online képadatbázissal. Így ha igényes és legálisan használható képet szeretnél weboldaladra, a saját kép feltöltése mellett válogathatsz a számtalan képet tartalmazó adatbázisból is. És mindehhez ígérjük, egyetlen karakternyi informatikai kódot sem kell látnod.
  • Oldalunkon egyszerűen és gyorsan foglalhatsz domaint a honlapodhoz. Ezt csak össze kell kötnöd a szuperül elkészített honlapodhoz és már kint is vagy a világhálón!