ugrás a tartalomhoz
Tanulj velünk honlapot építeni!

Szeretnél saját honlapot készíteni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ne izgulj! Vizuális honlapszerkesztő programokkal ez egyszerűbb, mint gondolnád. Ráadásul egy játékos online oktatóprogram is rendelkezésedre áll, hogy még könnyebben megtanulhasd, hogyan készítsd el saját weboldaladat vagy akár webshopodat.

Oké, honlapszerkesztő oktatóprogram…de mi az, hogy interaktív?

Az interaktív oktatóprogram azt jelenti, hogy tanulás közben visszajelzést kapsz arról, amit elvégeztél. Nem egy száraz ismertető szöveget kell végig olvasnod, hanem lépésről lépésre kapod az információkat, amiket a gyakorlatban is rögtön kipróbálhatsz. Segítséget kérhetsz, ha elakadsz és visszajelzést kaphatsz az eredményeidről, mintha egy igazi tanár állna rendelkezésedre végig a tanulási folyamat során. Így mindig tudhatod, hogy helyesen értelmezted-e a tanultakat és a gyakorlatban próbálhatod ki, milyen is honlapot szerkeszteni. Mi is úgy gondoljuk, hogy a legjobb tanulási forma a learning by doing vagyis a cselekvés általi tanulás. Ezért hoztuk létre ingyenes interaktív oktatóprogramunkat, hogy gyors és szórakoztató módon készülhess fel saját honlapod szerkesztésére.

Szeretném kipróbálni az interaktív oktatóprogramot

Ezt nagyon egyszerűen megteheted. Ha a teljes tananyag elkezdése előtt szeretnéd letesztelni, mégis hogyan működik a honlapszerkesztő tanfolyamunk, akkor végezd el a domdom honlapkészítő oldalának tetején található villámfeladatokat! Egy perc alatt látni fogod, milyen szórakoztató egy saját honlap elkészítése. Ha tetszett a mini-lecke, vágja bele a teljes tananyagba!

Hogyan működik a domdom honlapszerkesztő oktatóprogramja?

Interaktív oktatóprogramunk egyszerűen elérhető a domdom honlapján. Csak jelentkezz be, vagy regisztrálj az oldalon, ha még nem tetted és máris hozzáférsz az interaktív, tematikus leckékhez.

Így végezheted el a honlapszerkesztési leckéket:

  1. Kattints a témára, amit szeretnél megtanulni! Ezeket elvégezheted egymás után, de akár tetszőleges sorrendben is.
  2. Kattintás után a honlapszerkesztő oktatófelületére kerülsz. Végezd el az oldalsó ablakban megadott feladatokat! Ezekhez szöveges segítséget kapsz az egyes feladatok alatt.
  3. Ha elakadtál, kattints a feladat melletti kérdőjelre extra segítségért! A programtól vizuális segítséget fogsz kapni a feladat teljesítéséhez.
  4. Végezd ez az összes feladatot! Ha ezzel kész vagy, a program gratulál a teljesített leckéhez és visszaléphetsz a többi leckéhez.
  5. A leckék listájában az elvégzett tananyagok zöld pipát kapnak, így mindig követni tudod, hol tartasz a tanulásban.

Ha szeretnél profiként belevágni saját weboldalad elkészítésébe, végezd el az összes leckét és indulj neki magabiztosan a honlapszerkesztési kalandnak!