ugrás a tartalomhoz
Te is szeretnél saját honlapot? Így foglald le hozzá a domainedet!

Honlapot építesz? Vagy csak most gondolkodsz saját vállalkozásod beindításán? Bármelyik fázisában vagy a tervezésnek, egy jó domain név bebiztosítása kulcsfontosságú lépés.

Hogyan kezdjek neki a domain foglalásnak?

Egy megfelelő, kifejező és könnyen megjegyezhető domain név kiválasztása az első lépés. De mi a helyzet a domain foglalásával? Hogyan tudhatod meg, hogy egy domain szabad-e vagy már foglalt? És egyáltalán mennyibe kerül egy domain?

A domdom domainkeresőjével egyszerűen és gyorsan választ kaphatsz minden kérdésedre.

Megmutatjuk, hogyan válaszd ki és foglald le pillanatok alatt az új domainedet.

  1. A domdom menüjében kattints a "domain regisztració" menüpontra. A lenyíló ablakban válaszd a "domain ellenőrzés" lehetőséget, vagy írd be rögtön a keresett domain nevet a "gyors domain kereső" mezőbe. Indítsd el a keresést!
  2. Nézz körül a domain keresés eredményei között. Egy kifejezéshez több találat is érkezik majd, hiszen más és más domain végződésekkel több egyedi domain cím foglalható le.
  3. Válaszd ki a legszimpatikusabbat a listából, vagy szűkítsd a keresést. A fenti négyzetek bepipálásával kereshetsz domain neveket földrész szerint vagy megnézheted az akciós domain ajánlatainkat is.
  4. Ha meg konkrétabb elképzelésed van, kattints fent a "részletes domain keresés" fülre és állítsd be, milyen kritériumokkal szeretnél domaint keresni.
  5. Ha meghoztad a döntést, a találati listában kattints a domain neve mellett látható négyzetbe. Jobb oldalt állítsd be, hány évre szeretnéd lefoglalni a domaint. Ezután kattints alul, a "Bejelöltek regisztrálása" gombra.
  6. Ha eddig nem tetted meg, lépj be vagy regisztrálj a domdomra. A "domain regisztráció" menüpont alatt a kiválasztott domain mellett add meg adataidat és véglegesítsd a domain regisztrációdat.

És bumm, máris lefoglaltad saját domainedet. Már csak hozzá kell kapcsolnod a megszerkesztett honlapodhoz és weboldalad bárki számára elérhető lesz.