ugrás a tartalomhoz
Webshop készítés egyszerűbben, mint valaha

Megújult a webshop készítőnk, a felület egyszerűbb lett miközben új, hasznos funkciók is helyet kaptak. De miért jó ez neked, milyen előnyei lehetnek számodra a webshopunknak?

Webshop rád optimalizálva

Szinte biztos vagyok benne, hogy ha ezt a cikket olvasod, akkor magánszemélyként vagy kiskereskedőként gondolkozol egy webshop készítésén. Egy jól működő webshop felépítése nagy feladat, legalábbis ezt gondolhatnád. A fő problémát az jelenti, hogy az ilyen rendszerek, roppant bonyolult felülettel rendelkeznek, nehéz átlátni őket és nem segítenek a problémamentes beüzemelésben. Erre adunk megoldást saját fejlesztésű webshopunkkal.Rendszerünk könnyen átlátható, gyorsan kezelhető, de ami a legfontosabb: úgy optimalizáltuk, hogy kevés termék esetén nem kell átrágnod magad számtalan funkció beállításán, rengeteg mező kitöltésén. Gyakorlatilag percek alatt elő, működő webshopot hozhatsz létre. Ha azonban jóval több terméked van, akár több száz, akkor sincs gond, mert kategorizálni tudod őket, típusokat hozhatsz létre, szűrheted, rendezheted azokat, továbbá egyedi tulajdonságokat rendelhetsz termékeidhez.
A lényeg tehát, hogy pont annyira bonyolult a webshopunk kezelése, amennyire szeretnéd, hogy az legyen.

Honlap és webshop egyben

A webshop önmagában is remek, de honlapba ágyazva szuper! Mivel honlapépítőnk és webshop építőnk egy nagy egységet képez, így nem kell azzal bajlódnod, hogy külön honlapot és külön webshopot építesz, ezt egyetlen felületen teheted meg. Ez egyben azt is jelenti, hogy a honlapodba ágyazhatod a webshopot, annak részét képezheti a webshop. Magánvállalkozás, kistermelő, kézműves csak néhány terület, ahol biztosan kényelmesebb, a bemutató honlapba ágyazni a webshopot, mint egy külső bonyolult felületen létrehozni pár tucat terméknek egy webáruházat.

Ha azonban neked szimpatikusabb a különálló honlap és webshop, ez sem gond, ugyanolyan egyszerű ezt is megoldanod. Teljes értékű webshopot hozhatsz létre, ahol a menüpontok illetve az aloldalak képezhetik a kategóriákat, melyeken keresztül sok száz terméket kezelhetsz. Miért egyszerűbb ez esetben is nálunk készíteni a webshopot? Ha honlapot is szeretnél, akkor nagy előny, hogy azonos felületen dolgozhatsz, így nem két egymástól teljesen különböző rendszert megismerned külön a honlapkészítéshez és külön a webshop készítéshez. Ha pedig csak webshopot akarsz, akkor a már említett, gyors és könnyű kezelhetőség miatt szintén érdemes megismerned webshopunkat.

Segítünk megépíteni!

Webshop létrehozásakor egy gyors útmutató segítségével gyakorlatilag minden fontos lépéssel tisztába kerülhetsz. Ez azt jelenti, hogy 2-3 percet rászánva, máris átfogó képet fogsz kapni róla mit és hol találsz. Mindenhol informálódhatsz pontosan mire is jó az adott beállítás vagy funkció, szöveges segítségeinken keresztül. Honlap és egyben webshop készítő felületünkhöz pedig átfogó gyakorló feladatokat biztosítunk. Mindezekkel együtt egy olyan rendszert kapsz, melyben nemcsak könnyen elérhető, de a jó eredmény is biztosított. Ha pedig valamire nem találsz választ, ügyfélszolgálatunk szívesen segít!