ugrás a tartalomhoz
1 óra alatt megtanítunk honlapot készíteni

Elég hihetetlenül hangzik, ugye? Mi mégis vállalkozunk rá és biztosak vagyunk benne, hogy sikerélményekkel fogsz gazdagodni, ha elvégzed az interaktív tanfolyamunkat.

Korábbi cikkünkben bemutattuk, mit is jelent a gyakorlatban az, ha egy oktatóprogram interaktív. Egy ilyen programmal tanulni a saját honlap szerkesztését hatékony, gyors és még szórakoztató is. Arra vállalkoztunk, hogy létrehozunk egy programot, amivel a lehető leghatékonyabban tudod megtanulni, hogyan készítsd el saját weboldaladat.

Mit tanulhatok meg a domdom honlapkészítő tanfolyamán?

A tanfolyam leckéinek végére érve tudni fogod, hogyan hozz létre saját honlapodon különböző szöveges, képi és interaktív elemeket és hogy ezeket hogyan szerkeszd, alakítsd kedvedre. Megtanulod, hogyan változtasd meg a weboldalad megjelenését, kezdve a színektől, a betűtípusokon át egészen a számtalan különböző honlap sablon között való választásig. Végül pedig tudni fogod, hogyan élesítsd a honlapodat, hogy láthatóvá váljék az egész világ számára az interneten.

Így épülnek fel a honlapszerkesztő oktatóprogram leckéi

A tanfolyam úgy lett kialakítva, hogy lépésről lépésre haladva sajátíthasd el a honlapod felépítéséhez szükséges ismereteket. Három nehézségi szint szerint csoportosítottuk a leckéket.

  1. Alap: Itt találhatod azokat a leckéket, amelyek a honlapszerkesztés első lépéseit mutatják be. Nagyon egyszerű feladatokkal kezdődik, hogy fokozatosan érezz rá a honlapkészítés ízére.
  2. Közép: Ezekkel a leckékkel már olyan trükköket tanulhatsz meg, amelyekkel még egyedibbé tudod tenni a honlapod megjelenését. Megtudhatod például, hogyan helyezz el egyedi bannert és térközöket a weboldaladon oda, ahová csak szeretnéd.
  3. Haladó: Ha idáig eljutottál, már könnyedén el tudod készíteni saját weboldaladat. Belevághatsz a profi lehetőségek kiaknázásába. Tanuld meg, hogyan szerkeszd egyedi módon a weboldalad mobil verzióját és azt is, hogyan állítsd be teljesen egyedi űrlapot, amit a honlapodra látogatók kitölthetnek.

A teljes oktatás elvégezhető körülbelül egy óra alatt, mégis, a végére profiként fogod tudni kezelni a honlapszerkesztő eszközt. Vágj bele rögtön, vagy próbáld ki az oktató demót regisztráció nélkül!