ugrás a tartalomhoz
Egyedi honlapra egyedi űrlap

Saját honlapod elkészítésekor te is biztosan arra törekszel, hogy egyediségeddel kitűnj a weboldalak sorából. Mutatós design, ízléses képek és szövegek. De tudtad, hogy honlapodon akár teljesen egyedi űrlapot is elhelyezhetsz? Vedd fel a kapcsolatot látogatóiddal úgy, ahogyan te szeretnéd!

Mire jó az egyedi űrlap a honlapomon?

Saját weboldaladat nemcsak információk átadására használhatod, hanem interaktívvá is teheted azzal, ha lehetőséget adsz látogatóidnak a visszajelzésre. Arról már korábban írtunk, milyen érvek szólnak a kapcsolati űrlap elhelyezése mellett a honlapodon. Az egyedi űrlap hasonlóképpen működik, de még ennél is többet tud. Nemcsak szöveges üzenet küldését teszi lehetővé, hanem rengeteg személyre szabott kérdést és válaszadási módot tudsz vele beállítani. Hasznos neked, mivel minden kérdést fel tudsz tenni és rendszerezni tudod a kapott válaszokat. Kényelmes az oldal látogatóinak, mert több módon is kifejezésre juttathatják a véleményüket.

Így működik az egyedi űrlap

Most, hogy már tudod, mi is ez, nézzük meg, hogyan is néz ki a gyakorlatban egy egyedi űrlap a honlapodon! Az űrlap összeállításakor teljesen a te kezedben van az irányítás. A domdom honlapszerkesztőjében összeállítható egyedi űrlaphoz választhatsz egy- vagy többsoros szöveg mezők, számadatok, feleletválasztós kérdések, különböző elérhetőségek, jelölőnégyzetek és információs mezők közül, de kérheted bizonyos feltételek elfogadását vagy akár fájlfeltöltési lehetőséget is hozzáadhatsz az űrlaphoz. Ezeket kedvedre variálhatod, elnevezheted és egy fajtából akár többet is hozzáadhatsz, míg másokat teljesen kihagyhatsz.

Állítsd össze saját egyedi űrlapodat!

Először is vizsgáld meg, mi az, amiről szívesen kapnál visszajelzést. Ha például fodrászszalonod van, és szeretnéd tudni, mennyire elégedettek a vendégeid a szolgáltatásaiddal, akkor adj lehetőséget többsoros szöveg írására, adj hozzá osztályozó mezőt és akár rákérdezhetsz egy feleletválasztó kérdéssel arra is, hogy melyik fodrásznál járt az adott vendég. Néhány egyszerű lépés és már kész is az űrlapod:

  1. A domdom honlapszerkesztőjében kattints az ’Új sáv beszúrása’ gombra és válaszd ki az ’Egyedi űrlap’ sávot!
  2. Az újonnan megjelent sáv jobb felső sarkában kattints a beállítások ikonra!
  3. A felugró ablakban megadhatod az egyedi űrlap adatait és alapbeállításait.
  4. Az ablak második fülére kattintva összeállíthatod, hogy milyen elemeket tartalmazzon az űrlap.
  5. A harmadik fülre kattintva pedig a már publikált honlapodon keresztül érkezett válaszokat nézheted meg.

Használd ki te is a honlapodon ezt a profi és egyedi lehetőséget!