ugrás a tartalomhoz

Milyen honlap jár a domdom.hu -nál regisztrált domainhez?

Minden nálunk regisztrált vagy hozzánk átregisztrált domainhez adunk ingyenesen és opcionálisan lehetőséget egy induló honlapra.

Mi az, hogy induló honlap?

Az induló honlap azt jelenti, hogy szerintünk ez elegendő ahhoz, hogy megjelenj a weben. A domained alatt publikálhatsz információt a projektedről, induló vállalkozásodról vagy magadról.

Milyen típusú honlap az ingyenes induló honlap?

Az induló honlap egy egyoldalas honlap. Ezen belül létrehozható menü is, ami az oldalon belüli sávokra mutat. Az induló honlapon a honlapépítőnk funkcionalitásából a szabad-szöveges sáv és a kép sáv érhető el.

Meg fog jelenni mobilon is?

Igen. Az egyoldalas induló honlap ugyanúgy elő van készítve reszponzív megjelenítésre mint a teljes értékű, előfizetéses honlap. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szükséges igazítani rajta, hiszen az algoritmusaink nem tudják az egyedi igényeket előzetesen. De az igazítást, reszponzívitás pontosítását engedélyezzük az ingyenes induló honlap esetében is.

Mire elég a domainhez járó ingyenes induló honlap?

Egy kisebb projekthez akár elég is lehet. Tehát sok mindenre elég ha kreatívan használod. Szöveget és képeket tetszőlegesen helyezhetsz el, így információt és illusztrációt is publikálhatsz. De ha több funkcionalitás kell, akkor bármikor előfizethetsz a teljes értékű honlapra - mindezt úgy, hogy a már meglévő honlapodból minden adat megmarad.

Csak új domainhez jár?

Nem, a hozzánk átregisztrált domainhez is. De a már korábban nálunk regisztrált domainekhez is! Ha régóta nem használod valamelyik jó domainedet, akkor is érdemes élni az induló honlap lehetőségével.

Tényleg nem kell érte fizetni?

Tényleg. Csak a domain regisztrációért (vagy átregisztrációért) kell. Ez egy belépő, induló lehetőség amit egy friss domainhez máris használhatsz. Ha azonban komolyan gondolod a honlapod létrehozását, megépítését, akkor mindenképp érdemes egyel feljebb lépned és a teljes értékű honlap előfizetést választanod.

Milyen rendelkezésre állás jár az ingyenes induló honlaphoz?

Az ingyenes induló honlapot "AS IS" és "AS AVAILABLE" típusú szolgáltatási licenc mellett nyújtjuk, Á.Sz.F.-ünkben is pontosan leírtuk. Ez nyers fordításban azt jelenti, hogy: "Olyan amilyen". Tehát ezt mindenki saját felelősségre használja, részünkről ehhez nem jár semmilyen vállalás, bármilyen felelősséget, a rendelkezésre állást, támogatást és stb.-t beleértve. Ha ez neked nem felel meg, kérünk válaszd a normál honlap előfizetést, hiszen ahhoz minden jár.

Mikor érdemes váltani teljes értékű honlapra?

Szerintünk eleve annyira olcsó a teljes honlap csomag, hogy ha nem akarsz majd sokat vacakolni, akkor kezdd ezzel. De az ingyenes induló honlap lehetősége itt van természetesen. Erről váltani bármikor lehet, ráadásul minden amit már megépítettél az induló honlapon - az mind megmarad, semmi nem fog elveszni. Az ingyenes induló honlap határait észlelni fogod, így amikor már nem kényelmes, zavar, hogy nem férsz hozzá sokkal ütősebb funkciókhoz - akkor ideje feljebb lépni!